Herinneringen van een docent in dans

  • Carlijn Otten / docentopleiding / muziek

Carlijn Otten, docent muziek: “Ik wilde heel graag een minor aan de dansacademie van ArtEZ gaan volgen, maar deze bestond (nog) niet. Toen heb ik met mijn afdelingshoofd besloten om zelf een show te schrijven. Ik heb al mijn dansers bij elkaar gezocht en anderhalf jaar toegewerkt naar dit eindresultaat. Mijn voorstelling bestaat uit ervaringen uit mijn eigen leven. Ik heb concrete herinneringen tot een abstract verhaal gevormd, zodat het publiek een eigen beeld kan vormen bij wat er te zien is. Voor het eindresultaat heb ik een 9 behaald en heel veel positieve reacties van de mensen in de zaal gehad. Het heeft mij geïnspireerd om mijn disciplines muziek en dans met elkaar te blijven combineren.”

Docentopleidingen